Skip to main content

Kajanus Consulting

Uudistaminen tarkoittaa tarkoituksenmukaista muuttamista

Etusivu
Kajanus consulting
Tuotteet ja palvelut
Partnerit
Referenssejä
Yhteystiedot


Ajankohtaista:
 
2.5.2015
Jorma Kajanus on saavuttanut EFQM arvioija pätevyyden.

7.12.2012
Jorma Kajanus on saavuttanut Bureau Veritaksen OHSAS 18001:2007 Occupational Health and Safety Management (Työterveys ja työturvallisuus) Auditor / Lead Auditor pätevyyden.

1.12.2012
Jorma Kajanus on saavuttanut Bureau Veritaksen ISO 14001:2004 Environmental Management Systems (Ympäristöjärjestelmä) Auditor / Lead Auditor pätevyyden.

7.4.2009
Jorma Kajanus on saavuttanut Bureau Veritaksen ISO 9001:2008 Quality Management Systems (Laadunhallintajärjestelmä) Auditor / Lead Auditor pätevyyden.

22.10.2008
Jorma Kajanus on suorittanut Keskuskauppakamarin hallinnoiman HHJ (Hyväksytty hallituksen jäsen) –tutkinnon ja on oikeutettu käyttämään HHJ-nimitystä. 
Tervetuloa uudistamaan!

Tervetuloa uudistamaan toimintamalleja ja löytämään uudenlaisia ratkaisuja, jotka tehostavat tuottavuutta ja auttavat kokonaisvaltaisten muutosten hallinnassa.

Esittelemme näillä sivuillamme tekijöitämme, tuotteitamme ja palveluitamme sekä toteuttamiamme asiakasprojekteja.

Visiotamme kuvaavia sanoja ovat: osaava, rohkea, kasvot, imago, tunnettu, brändi, johtava/erottuva, tahto kansainvälistyä. Arvostamme osaamista, oppimista, määrätietoisuutta ja luotettavuutta.


Olemme auditoineet ja arvioineet lukuisia organisaatioita laadun ja innovatiivisuuden alueilla, konsultoineet ja kouluttaneet laatu-, ympäristö- ja ttt-järjestelmien kehittämistä, sekä toteuttaneet mm. merkittäviä innovaatiotoimintaan, yrittäjyyteen ja rahoitukseen liittyviä selvityksiä.

 
Oletko valmis arviointiin

Voit arvioida helposti, miten valmis yrityksesi / organisaatiosi on kokonaisvaltaiseen arviointiin. Vastaat vain seuraaviin EFQM:n kehittämään 6 kysymykseen: 
 
Kysymyksiin pääset tästä linkistä: 

 

 
..............................................................................................................................................
 
Arvioi yrityksesi innovatiivisuus


Arvioi yrityksesi innovatiivinen suorituskyky ilmaisella työkalulla. Pyydä tarjous puolen päivän konsultoinnista, joka sisältää tukea työkalun käyttöön sekä tulosten analysointiin. 

IMP3rove työkaluun pääset tästä linkistä: Organisaation innovatiivinen suorituskyky